AI Webdesign

Op zoek naar een professionele website vanaf slechts €100? Cortex Marketing gebruikt AI-technologie om snel en goedkoop websites te maken. Laat ons u helpen!

NEEM DIRECT CONTACT MET ONS OP.

Onze werkwijze in AI webdesign

Wilt u een website laten maken door Cortex? Dan is dit hoe wij te werk gaan.

Intakefase

Om te beginnen starten we een intakefase. Tijdens de intakefase analyseren we uw bedrijf en doelgroep om een website te ontwerpen die past bij uw wensen en doelstellingen. We stellen gerichte vragen om uw behoeften duidelijk te krijgen en maken vervolgens een offerte en een effectief ontwikkelingsplan.

Ontwikkelingsfase

Vervolgens betreden we de ontwikkelingsfase. In de ontwikkelingsfase bouwen we uw website volgens de afgesproken specificaties, met moderne ontwerpprincipes en betrouwbare AI technologieën. We houden u op de hoogte van de voortgang en verwerken uw feedback om de website te optimaliseren.

Opleveringsfase

Ten slotte besteden we tijd aan de oplevering. Tijdens de opleveringsfase zorgen we voor een vlekkeloze overgang naar het beheer van uw website. Ook ontvangt u alle benodigde inloggegevens en documentatie. Wilt u uw website bij ons in beheer laten? Dan kan dat met één van onze pakketten in websitebeheer.

Asset 1@3x 1

Wat kost een website laten maken?

Bij Cortex Marketing kunt u profiteren van onze innovatieve AI-technologieën, waardoor wij al websites kunnen bouwen vanaf €100! Wij bieden onze klanten ook de mogelijkheid om zelf een websitepakket samen te stellen via onze handige offertetool. Zo heeft u volledige controle over de kosten en kunt u de gewenste functies selecteren die het beste passen bij uw bedrijf. Ons ervaren team en AI-gebaseerde tools zorgen ervoor dat u een modern ontworpen website krijgt die goed functioneert en aantrekkelijk is voor potentiële klanten. Waarom nog wachten? Begin vandaag nog met het laten maken van uw website door Cortex Marketing.

Ons webdesign portfolio

Deze organisaties hebben met succes gebruik gemaakt van onze AI-ondersteunde webdesign diensten om hun website te laten maken.

NewFunding

NewFunding is een crowdfunding platform dat investeerders verbindt met ondernemers die op zoek zijn naar financiering voor hun zakelijke vastgoedobjecten.

Superflirt Festival

Superflirt Festival is een jaarlijks terugkerend evenement in Amsterdam dat gericht is op het verkennen van liefde, seksualiteit en muziek, met workshops, optredens en feesten.

SKV Melmac

SKV Melmac is een amateurkorfbalclub uit Tilburg, opgericht in 1981. Bekend om hun sfeervolle thuisbasis en verenigingsgeest.

The Queer Agency

The Queer Agency is een talentbureau voor LHBT-entertainers, met drag queens, drag kings, DJ's, hosts, eventhosts en dansers. Zij bieden persoonlijke aanbevelingen voor evenementen en bedrijfsfeesten.

MEIJT.

MEIJT. is een platform voor LHBT-rechten en -ondersteuning, gevestigd in Amsterdam. Biedt hulp, middelen en gemeenschap voor LHBT-individuen en -activisten.

Okie Dokie

Okie Dokie is een kindervakantieweek in Wijchen voor alle kinderen, met focus op kinderen zonder vakantie-mogelijkheid.

Kadeem Marketing

Kadeem Marketing is een full-service marketingbureau gevestigd in Nederland. Kadeem biedt op maat gemaakte oplossingen voor bedrijven in verschillende branches, met focus op digitale transformatie.

Scouting Wijchen

Scouting Wijchen is een jeugdvereniging die zich richt op persoonlijke ontwikkeling door outdoor activiteiten en teamwork. Zij bieden kinderen en jongeren uitdaging en plezier in een veilige omgeving.

Websitebeheer

Nadat u uw website heeft laten maken, bieden wij diverse pakketten voor websitebeheer. Onze professionals houden uw website up-to-date en optimaal presterend. Zodoende zorgen wij ervoor dat uw website meer klanten aantrekt en optimaal blijft presteren.

Websitebeheer Basis

Optimaal onderhoud voor beginners.
49
99
Maandelijks
 • Razendsnelle Hosting met Email
 • Up-to-date Beveiliging
 • CMS updates
 • Dagelijkse Backup

Websitebeheer Pro

Voor maximale zorgeloosheid.
149
99
Maandelijks
 • Razendsnelle Hosting met Email
 • Up-to-date Beveiliging
 • CMS updates
 • Dagelijkse Backup
 • Maandelijkse Prestatierapportage
 • Aanpassen content à 5 uur
 • Onbeperkt gebruik van stockfoto's
Populair

Websitebeheer Premium

zorgeloze online presentatie.
124
99
Maandelijks
 • Razendsnelle Hosting met Email
 • Up-to-date Beveiliging
 • CMS updates
 • Dagelijkse Backup
 • Aanpassen content à 2 uur
 • Onbeperkt gebruik van stockfoto's