AI Social Advertising

Verhoog de zichtbaarheid van je bedrijf met de AI-ondersteunde social media advertising service van Cortex. Onze service optimaliseert je ad-campagnes, beheert budgetten en analyseert resultaten voor maximaal rendement.

Neem direct contact op

  Over Social Advertising

  Social media advertising is het plaatsen van betaalde reclame op social media platformen, zoals Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn, om bepaalde doelgroepen te bereiken en merkbeleving te verbeteren.

  Social ads basis

  Met Cortex's social media advertising basispakket kan uw bedrijf effectief adverteren op verschillende platforms, waardoor u meer leads, bereik, verkeer en klanten kunt genereren.

  Vanaf €50 per maand*

  *De inhoud van het pakket is sterk afhankelijk van de behoeften van uw advertenties.

  Social ads compleet

  Met dit pakket zullen wij voor u effectieve advertenties creëren, plaatsen en analyseren die zijn afgestemd op uw specifieke bedrijfsbehoeften, wat kan leiden tot meer klanten, omzet en groei voor uw bedrijf.

  Vanaf €100 per maand*

  *De inhoud van het pakket is sterk afhankelijk van de behoeften van uw advertenties.

  AI advertentietekst

  AI heeft de mogelijkheid om grote hoeveelheden gegevens te analyseren en patronen te identificeren om op basis hiervan advertentieteksten te genereren die zijn geoptimaliseerd voor de doelgroep.

  Volg ons

  Probeer het eens uit

  De AI advertentietekstgenerator ondervindt momenteel erg veel aanvragen. Probeert u het later nog een keer.